De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Relatie & Dating Coach

  • Uw eigen privé vakdocent.
  • Tips en trucs van specialisten.
  • Leer om succesvol cliënten te werven.
  • Leer uw cliënten een goede relatie te vinden.
  • Studeer in uw eigen tempo.

ALGEMEEN

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. U kent deze uitspraak vast wel. Of de uitspraak nu klopt of niet, het vinden van een geschikte levenspartner is niet eenvoudig. Voelt u zich geroepen om als rots in de branding op te treden bij singles die graag een relatie zouden willen maar niet weten hoe te beginnen? Word relatie & dating coach!

Als relatie & dating coach maakt u gebruik van professionele middelen zoals specialistische vakkennis om knelpunten, belemmeringen en valkuilen van veeleisende singles te analyseren en uitgekiende programma's en methoden om uw cliënt zelfverzekerder te maken.

In de cursus Relatie & Dating Coach leert u wat de eigenschappen van een goede coach zijn, hoe vrouwen en mannen omgaan met daten, welke valkuilen dit met zich meebrengt en hoe u cliënten helpt om een goede relatie op te bouwen. Wilt u vakspecialist in de liefde worden? Schrijf u dan in voor de cursus Relatie & Dating Coach!

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek "in 10 stappen naar uw eigen zaak!"

 

PROGRAMMA

Met deze cursus Relatie & Dating Coach maakt u kennis met allerlei onderwerpen in verband met liefde en relaties, verdeeld over vijf gebieden:

Werkterrein als relatie & dating coach
U leert de wereld van de single kennen. Wie is single? Waarom en op welke manieren leren zij andere singles kennen? In dit deel behandelen we onder andere de onderwerpen internetdating, speeddaten en relatiebemiddeling.

Praktische psychologie
Om uw cliënten goed te kunnen ondersteunen, zal de cursus Relatie & Dating Coach u inzicht geven in praktische psychologie. Dit is een wezenlijk onderdeel, omdat u na het bestuderen ervan nog beter weet hoe u uw cliënten leert om andere singles te benaderen. De onderwerpen communicatie, het gedrag van de mens  en het maken van sociale contacten staan in dit deel centraal.

Relatie & Dating coaching in de praktijk
Na de nodige achtergrondinformatie volgt het coachen in de praktijk. U krijgt inzicht in de verschillende soorten gesprekken die een relatie & dating coach voert met cliënten en ziet door middel van praktijkvoorbeelden hoe deze worden toegepast. Op deze manier leert u welke valkuilen er bestaan en hoe u daarvan kunt leren.

Liefde en verbondenheid
In het vierde deel maakt u kennis met de mogelijke problemen die mensen in een relatie ervaren. Mensen hebben behoefte aan liefde en verbondenheid, maar hoe komen ze tot een duurzame, liefdevolle relatie? Hoe stellen mensen zich op in een relatie en waar kan het misgaan? Hoe gaan mensen om met verlies en - minstens zo belangrijk - hoe gaat u als relatie & dating coach met dergelijke problemen om?

Een praktijk opzetten
De laatste lessen gaan over een eigen praktijk. We leren u hoe u die opzet en hoe u succesvol cliënten een mooie relatie kunt laten opbouwen!

Met de cursus Relatie & Dating Coach van NHA haalt u de kennis in huis om met succes een eigen praktijk te starten.

Eigen zaak starten? Volg dan aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!
Wanneer u tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kunt u zelfstandig aan de slag als relatie & dating coach! U kunt met dit officiële vestigingsgetuigschrift uw eigen zaak starten en eigen baas worden. Dat wilt u toch ook! Uw droombeeld van een eigen zaak kan nu werkelijkheid worden!

DIPLOMA

U kunt het NHA instituutsdiploma Relatie & Dating Coach aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger). Kosten: 19 euro.

Wanneer u ook de cursus Bedrijfsbeheer volgt kunt u na afloop het examen Bedrijfsbeheer afleggen bij de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. Het examen wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door het Vlaamse Gewest. Wanneer u het examen succesvol heeft afgelegd, krijgt u een getuigschrift waarmee u de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) kan aanvragen.

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo
U ontvangt de cursus in twee zendingen (studie-eenheden) thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Relatie & Dating Coach volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
Cursus Relatie & Dating Coach:
6 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Cursus Relatie & Dating Coach + Bedrijfsbeheer:
12 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Liever sneller of langzamer? U bepaalt uw eigen tempo.

Studietijd
Per week moet u rekenen op 4 uur.

Vooropleiding
Voor de cursus Relatie & Dating Coach heeft u geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor de cursus Relatie & Dating Coach heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als uw werkgever voor u betaalt
NHA is erkend diensterverlener in het kader van de KMO PortefeuilleAangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail.

DOCENT & COACH

Persoonlijke begeleiding via internet door onze docent
Met de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding
Dhr. R. Visser.

Uniek bij de NHA: Uw persoonlijke ondernemerscoach!
Als u de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opstarten van uw zaak, kunt u bij onze gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt uw cursus zo uniek. Aan deze coach kunt u vragen stellen die betrekking hebben op het opstarten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering van uw bedrijf, het leggen van contacten met bevoegde instanties, het opzetten van een administratie en het invullen van de benodigde documenten. Maar ook met vragen over de marketing van uw bedrijf kunt u bij de ondernemerscoach terecht.

Onze ondernemerscoaches zijn mensen met ruime ervaring in het bedrijfsleven. Bovendien zijn ze uitgebreid geschoold in thema's zoals bedrijfskunde, boekhouden en management. Het begeleiden van startende ondernemers is hun specialiteit. U staat er dus nooit alleen voor!

 

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Relatie & Dating Coach €399
of 6 x €66.50
n.v.t. n.v.t.
Relatie & Dating Coach + Bedrijfsbeheer €499
of 12 x €41.60
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Eigen zaak starten? Volg dan aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!
Wanneer u tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kunt u zelfstandig aan de slag als datingcoach! U kunt met dit officiële vestigingsgetuigschrift uw eigen zaak starten en eigen baas worden. Dat wilt u toch ook! Uw droombeeld van een eigen zaak kan nu werkelijkheid worden!