De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Eigen Nagelstudio Starten

  • Begeleiding door onze vakdocent.
  • Begeleiding door onze ondernemerscoach.
  • Leer succesvol klanten werven.
  • Inclusief materialen t.w.v. 300 euro.
  • Inclusief instructiefilms.

ALGEMEEN

De meest complete opleiding op het gebied van Nagelstyling. U leert hierin niet alleen het vak, maar ook hoe u een eigen succesvolle nagelstudio kunt starten. Alle technieken komen aan bod. U gaat werken met acryl en met gel. Daarna gaan we verder met naildesign en gaan vervolgens uitgebreid aan de slag met nailart. Met deze brede vaardigheden kunt u zich onderscheiden in de markt!

De theorie wordt behandeld en alle kennis gaan we meteen toepassen in de praktijk. U ontvangt dan ook instructiefilms bij de opleiding waarop de handelingen stap voor stap worden voorgedaan. Dat maakt deze opleiding extra praktisch.

U ontvangt meerdere professionele materialenpakketten bij de opleiding met een totale waarde van zo'n 300 euro. Hierdoor hoeft u geen materialen te kopen en sluiten de materialen optimaal aan op de lessen.

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek "in 10 stappen naar uw eigen zaak".

PROGRAMMA

Deze afwisselende opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Nagelstyling met acryl
Onderwerpen: Manicure en French manicure, nagellaktechnieken, anatomie, nagelvoorbereiding, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, veiligheid & hygiëne, nagelversteviging, tips en tipverlenging, diagnose stelling, afwerking, nabehandeling, designnails (3 dimensionaal).

2. Nagelstyling met gel
Onderwerpen: UV-gelverstevigingen, UV-gelverlengingen, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, voorbereiding, afwerking, nabehandeling en nog veel meer.

3a. Nailart
Onderwerpen: productgebruik, kleurenleer, stamping, animal prints, fantasie en abstract, one-stroke painting, holiday designs met glitter en strasstenen, prijsstelling en verkooptechniek.

U leert het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.

3b. Bedrijfsbeheer (eigen zaak starten)
In 18 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen zaak, zoals: tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan.

Het examen voor het officiële vestigingsdiploma
Voor het onderdeel Bedrijfsbeheer doet u examen bij de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. Het diploma dat u hiermee kunt behalen, wordt uitgereikt door de Vlaamse overheid en stelt u in staat een eigen zaak op te starten. Uw eigen nagelstudio kan gerealiseerd worden!

DIPLOMA

Wanneer u met goed gevolg heeft deelgenomen aan de NHA-examens Nagelstyling en NailArt en aan het examen Bedrijfsbeheer bij de Centrale Examencommissie, dan kunt u het NHA-Instituutsdiploma Eigen Nagelstudio Starten aanvragen.

Een getuigschrift kunt u aanvragen als u al het huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo
U ontvangt de opleiding Eigen nagelstudio starten in drie zendingen (studie-eenheden) thuis. U kunt uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de opleiding Eigen nagelstudio starten volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
18 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! U bepaalt uw eigen tempo.

Studietijd
Per week moet u rekenen op 4 uur.

Vooropleiding
Voor deze cursus Nagelstyling heeft u geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor deze cursus Nagelstyling heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

DOCENT & COACH

Uw eigen vakdocent:
Uw vriendelijke vakdocenten weten precies wat er speelt binnen het  vakgebied. Zij kijken tijdens de cursus uw opdrachten na en zorgen voor de nodige feedback. Tevens beantwoorden zij uw vragen en voorzien u van nuttige tips en adviezen.

Ondernemerscoach:
Bij deze cursus kunt u na het afronden van de cursus gebruik maken van de adviezen van uw persoonlijke ondernemerscoach. Hij helpt u bij het opzetten van uw eigen bedrijf.

Persoonlijke begeleiding via internet door onze docent
Met de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. zij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. zij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding
mevr. A. van Goethem

Uniek bij de NHA: Uw persoonlijke ondernemerscoach!
Als u de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opstarten van uw zaak, kunt u bij onze gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt uw cursus zo uniek. Aan deze coach kunt u vragen stellen die betrekking hebben op het opstarten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering van uw bedrijf, het leggen van contacten met bevoegde instanties, het opzetten van een administratie en het invullen van de benodigde documenten. Maar ook met vragen over de marketing van uw bedrijf kunt u bij de ondernemerscoach terecht.

Onze ondernemerscoaches zijn mensen met ruime ervaring in het bedrijfsleven. Bovendien zijn ze uitgebreid geschoold in thema's zoals bedrijfskunde, boekhouden en management. Het begeleiden van startende ondernemers is hun specialiteit. U staat er dus nooit alleen voor!

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Eigen Nagelstudio Starten €649
of 18 x €36.10
n.v.t. n.v.t.
  begeleiding via internet mogelijk  

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.