De mening van...
Mening van cursisten

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Eigen Sieraden Maken

Eigen Sieraden Webshop Starten

  • Uw privé vakdocenten.
  • Tips van specialisten uit de praktijk.
  • Studeer in uw eigen tempo.
  • Contact met medecursisten via internet.
  • Behaal een diploma.

ALGEMEEN

Bent u graag creatief bezig en houdt u van mooie sieraden? Bent u daarnaast commercieel ingesteld en wilt u geld verdienen met uw sieraden? Dan hebben wij goed nieuws! Speciaal voor alle commerciële creatievelingen heeft NHA een nieuwe cursus ontwikkeld: "Eigen Sieraden Webshop Starten"
 
Voor wie is deze cursus geschikt?
De cursus Eigen Sieraden Webshop is bij uitstek geschikt voor iedereen die interesse heeft om zijn eigen sieraden te gaan ontwerpen en maken . Om deze vervolgens zelf, via een eigen webshop, te gaan verkopen.

Nu bij inschrijving: Fullcolour handboek "in 10 stappen naar uw eigen zaak".

PROGRAMMA

Studieprogramma
Deze uitgebreide cursus bestaat uit de volgende twee modules:

Sieraden Maken:
Tijdens de module Sieraden Maken worden verschillende onderwerpen behandeld. Waaronder het werken met materialen. Het werken met metaal vereist namelijk een andere benadering dan het werken met papier.  U gaat tijdens deze interessante cursus stap voor stap aan de slag met verschillende technieken en materialen. U ontvangt bij deze cursus een gratis materialenpakket.

Eigen Webshop Starten
De 2e module, Eigen Webshop Starten,  gaat specifiek in op het starten van een online webwinkel. Onderwerpen die aan bod komen zijn: zakendoen via internet, waarom een webwinkel?, het opzetten van een webwinkel, winkel-software en communicatie en informatie. Na het volgen van deze module weet u precies wat er komt kijken bij het opzetten  van uw eigen webshop.

Eigen zaak starten? Volg dan aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!
Wanneer u tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kunt u zelfstandig aan de slag! U kunt met dit officiële vestigingsgetuigschrift uw eigen zaak starten en eigen baas worden. Dat wilt u toch ook! Uw droombeeld van een eigen zaak kan nu werkelijkheid worden!

Wat kunt u na deze cursus?
Als u deze populaire NHA-cursus hebt afgerond, bent u in staat om uw eigen sieraden te ontwerpen en maken. Daarnaast weet u precies hoe u uw eigen creaties via het internet kunt verkopen. Binnen de kortste keren weet iedereen de weg naar uw Sieraden Webshop te vinden!

DIPLOMA

Het instituutsdiploma Eigen Sieraden Webshop Starten kunt u aanvragen als u al het huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde
(5,5 of hoger). Kosten: 19 euro.

Wanneer u ook de cursus Bedrijfsbeheer volgt kunt u na afloop het examen Bedrijfsbeheer afleggen bij de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. Het examen wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door het Vlaamse Gewest. Wanneer u het examen succesvol heeft afgelegd, krijgt u een getuigschrift waarmee u de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) kan aanvragen.

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Eigen Sieraden Webshop Starten in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in drie zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! U bepaalt uw eigen tempo. Volgt u aansluitend de cursus bedrijfsbeheer, dan bedraagt de studieduur 15 maanden.

Vooropleiding:
Voor de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten is geen specifieke vooropleiding vereist.

Leerboeken:
Voor deze cursus heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap:
Bij de lessen ontvangt u gratis een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Nog vragen?
Bel gerust voor een deskundig en vriendelijk antwoord op al uw vragen naar: 03/257 51 91. Of e-mail: info@nha.be

DOCENT & COACH

Persoonlijke begeleiding via internet door onze docent
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding:
Uw persoonlijke vakdocent.

Uniek bij de NHA: Uw persoonlijke ondernemerscoach!
Als u de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opstarten van uw zaak, kunt u bij onze gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt uw cursus zo uniek. Aan deze coach kunt u vragen stellen die betrekking hebben op het opstarten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering van uw bedrijf, het leggen van contacten met bevoegde instanties, het opzetten van een administratie en het invullen van de benodigde documenten. Maar ook met vragen over de marketing van uw bedrijf kunt u bij de ondernemerscoach terecht.

Onze ondernemerscoaches zijn mensen met ruime ervaring in het bedrijfsleven. Bovendien zijn ze uitgebreid geschoold in thema's zoals bedrijfskunde, boekhouden en management. Het begeleiden van startende ondernemers is hun specialiteit. U staat er dus nooit alleen voor!

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Eigen Sieraden Webshop Starten €399
of 9 x €44.40
n.v.t. n.v.t.
Eigen Sieraden Webshop Starten + Bedrijfsbeheer €499
of 15 x €33.30
n.v.t. n.v.t.
  begeleiding via internet mogelijk  

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.