ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Vertegenwoordiger

  • Leer verkooptechnieken en vakkennis.
  • Werken in een functie met veel vrijheid.
  • Persoonlijke begeleiding via internet.
  • Studeer in uw eigen tempo.
  • Direct contact met studiegenoten.

ALGEMEEN

Aantrekkelijk
Vertegenwoordigers hebben een aantrekkelijke baan. Het werk biedt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Veel contacten met allerlei mensen. Elke dag is anders. Een vertegenwoordiger verdient goed. Door een combinatie van een vast salaris en provisie wordt zijn inkomen bepaald. Daarnaast hebben vertegenwoordigers meestal een auto van de zaak.

Vaak wordt gedacht dat een vertegenwoordiger geen opleiding nodig heeft en dat overredingskracht voldoende is om succes te hebben. U mag aannemen dat dit niet zo is. Er is een zekere mate van aanleg nodig, maar verkopen vereist meer dan dat alleen. Met behulp van onderzoek en diverse verkooptechnieken zorgt u ervoor dat u de concurrent voor bent en... blijft! De boeiende cursus Vertegenwoordiger van de gespecialiseerde NHA is speciaal voor dit doel ontwikkeld. De cursus is ook uitermate geschikt voor vertegenwoordigers die deze cursus willen gebruiken om nog effectiever te verkopen.

PROGRAMMA

Voor deze cursus Vertegenwoordiger hebben wij leraren aangetrokken die naast hun vakkennis ook hun ervaring in de cursus verwerkt hebben. Deze ervaring blijkt ook uit de samenstelling van het vakkenpakket:

Verkooptechniek
In dit vak wordt in acht hoofdstukken nader ingegaan op de diverse verkoopvormen, gesprekstechnieken, producteigenschappen en prijsstellingsmethoden die u als vertegenwoordiger nodig heeft om goed beslagen ten ijs te komen bij uw huidige en potentiële klanten. Tevens wordt er aandacht besteed aan verkoopbevordering, promotie en relatiebeheer.

Klantenwerving
In dit vak worden u instrumenten aangereikt om een goede bezoekplanning te maken en aan nieuwe prospects te komen. De verschillende rayonneringsmethoden komen aan bod en er wordt nader ingegaan op de maatschappelijke en technische ontwikkelingen.

Marketing
In dit vak worden u instrumenten aangereikt om de verkoop te ondersteunen. Onderwerpen: verkoopbeleid, marktonderzoek, reclame en massamedia, verzorgingsstaat.

Logistiek
Logistiek en inkoop, logistiek en verkoop, logistiek en transport, goederendistributie, branches en groothandel.

Kwaliteit, milieu en arbeidsomstandigheden
Belangrijke aspecten om kennis van te maken.

Een bijzonder brede en veelzijdige cursus, zowel voor beginners als voor gevorderden.

Goede vertegenwoordigers onderscheiden zich van de middelmaat door net even een stapje sneller en slimmer te zijn. Dit kunt u leren! Deze cursus Vertegenwoordiger verbetert uw verkoopresultaten én zal u meer werkvreugde opleveren. Succes ligt binnen handbereik met deze topopleiding waarin de jarenlange ervaring van NHA op het gebied van onderwijs in verkoop en onderhandelen is samengevoegd. Eén van de beste vertegenwoordigersopleidingen van België!

DIPLOMA

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Vertegenwoordiger.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Vertegenwoordiger in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in twee zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Cursusleiding
Mevr. N. van Keymeulen.
Dhr. S. Bovy.
Dhr. van Son.
Mevr. K. Verweij

Persoonlijke begeleiding via internet
Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Vertegenwoordiger volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
6 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur.

Studietijd
Per week moet u rekenen op 4 uur.

Vooropleiding
Voor de cursus Vertegenwoordiger heeft u geen speciale vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor de cursus Vertegenwoordiger heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail


 

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Vertegenwoordiger €299
of 6 x €49.90
€249
of 6 x €41.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.