ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 96 klanten

Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst

  • U hebt een cruciale rol in het verkoopteam.
  • Breed opgezette, interessante cursus.
  • Gemiddelde studieduur: 6 maanden.
  • Persoonlijke begeleiding via internet.
  • Studeer in uw eigen tempo.

ALGEMEEN

Cruciale rol
De verkoop is de spil van iedere organisatie. Een goed ingewerkt en opgeleid verkoopteam kan het succes van een onderneming bepalen! Hierin speelt de commercieel medewerker binnendienst een cruciale rol. Een commercieel medewerker binnendienst heeft een boeiende, afwisselende functie. Hij brengt de markt in kaart en gaat gericht op zoek naar nieuwe klanten. Verder adviseert hij klanten en prospects over het productpakket en ondersteunt hij de vertegenwoordigers in de buitendienst op vele gebieden: het maken van afspraken, het uitwerken en terugkoppelen van offertes en de facturatie. Kortom, de commercieel medewerker binnendienst moet van vele markten thuis zijn!

Dat kan alleen door een gedegen, praktische opleiding. U vindt alle benodigde kennis in deze breed opgezette, zeer interessante cursus Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst. Een topcursus waarin de allround kennis van de ervaren NHA op het gebied commerciële opleidingen op een unieke manier tot uitdrukking komt! De perfecte voorbereiding op een boeiende carrière in de commercie!

PROGRAMMA

in deze praktische cursus Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst worden de volgende vier onderwerpen behandeld:

Verkooptechnieken
In dit vak wordt nader ingegaan op de diverse verkoopvormen, gesprekstechnieken, producteigenschappen en prijsstellingsmethoden die u als commercieel medewerker binnendienst nodig heeft om optimale zaken te kunnen doen met uw huidige en potentiële klanten. Tevens wordt aandacht besteed aan verkoopbevordering, promotie en aan relatiebeheer.

Marketing
In dit vak worden u instrumenten aangereikt om de verkoop te ondersteunen. Onderwerpen: verkoopbeleid, marktonderzoek, reclame en massamedia, verzorgingsstaat.

Commerciële Administratie
Offertebehandeling, opstellen en beoordelen van verkoopcontracten, administratieve afhandeling van orders, enz.

Logistiek
Logistiek en inkoop, logistiek en verkoop, logistiek en transport, goederendistributie, branches en groothandel.

Deze afwisselende cursus Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst leidt u in 6 maanden op voor dit veelgevraagde diploma, waarmee uw kansen op de arbeidsmarkt en op promotie sterk zullen groeien!

DIPLOMA

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in twee zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding
Mevr. N. van Keymeulen.
Dhr. S. Bovy.
Mevr. V. Ghys.
Mevr. K. Verweij.
Dhr. van Son.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
6 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur.

Studietijd
Per week moet u rekenen op 4 uur.

Vooropleiding
Voor de cursus Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst heeft u geen speciale vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor de cursus Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Commercieel Medewerker Binnendienst €299
of 6 x €49.90
€249
of 6 x €41.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.