ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Mening NHA cursisten


Onderstaand een selectie van de vele ingezonden reacties van tevreden NHA cursisten.

E. Geysels uit Antwerpen, BedrijfsbeheerGa naar de cursus Bedrijfsbeheer

 P. de Ceuster uit Antwerpen, Vertegenwoordiger

Cursus vertegenwoordiger volgen"Het doet mij genoegen u te kunnen mededelen dat ik geslaagd ben voor mijn diploma Vertegenwoordiger. En met prima resultaten! Ik had maar enkele maanden de tijd om de cursus door te nemen en voor het examen te studeren. Hieruit blijkt wel hoe bondig en to-the-point uw cursusmateriaal is. Ook alle lof voor mijn leraren. Ofschoon zij door mij in die maanden werden bestookt met vragen en uitwerkingen hebben zij mij toch steeds op tijd van antwoorden voorzien en prima vooruit geholpen. Hoewel ik mij in eerste instantie heb laten leiden door de bijzonder lage prijzen van uw cursusmateriaal, was alles keurig en overzichtelijk verzorgd en inmiddels ben ik aan uw academie dan ook verder gegaan met de cursus Middle Management. Ook die cursus is betaalbaar en prima verzorgd! Zo vergaar ik voor m'n plezier waardevolle kennis, die mij goed van pas komt in mijn eigen bedrijf. Nogmaals mijn dank!"

Ga naar de cursus Vertegenwoordiger

 

T. Maes uit Turnhout, Praktische Psychologie

"Nadat ik met plezier en succes de cursus Praktische Psychologie van de NHA gevolgd had, wilde ik meer... Omdat ik bij een groot internationaal bedrijf werk waar ik met veel collega's samenwerk, wilde ik meer weten over Bedrijfspsychologie. Hoe communiceren managers en medewerkers met elkaar? Welke 'regels' spelen daarbij een rol? Hoe ga je om met veranderingen? Kortom, hoe en waarom functioneert de mens in de organisatie? Vragen waar ik een duidelijk antwoord op kreeg! In de eerste plaats door het duidelijke, overzichtelijke cursusmateriaal. Verder kon ik rekenen op perfecte begeleiding van mijn sympathieke lerares. Ik kan iedereen aanraden om bij de NHA te gaan studeren.

Ga naar cursus Praktische Psychologie

 

E. de Voght uit Genk, Zakelijke Correspondentie Frans

E de voght"De cursus Zakelijke Correspondentie Frans bij de NHA vormde een goede aanvulling op mijn studie Frans. Het studiemateriaal is actueel, zeer gevarieerd en geschikt voor beginners en gevorderden, mede door de gedegen, professionele begeleiding. Enige tijd geleden heb ik een eigen vertaalbureau opgericht en ik gebruik het studiemateriaal als naslagwerk. Op dit moment volg ik de cursus Communicatie-manager van de NHA!"

Ga naar cursus Zakelijke Correspondentie Frans

H. Janssens uit Kortrijk, Hoger Management

Hoger management volgen"Ik volg bij u de cursus Hoger Management naar grote tevredenheid, al moet ik toegeven dat ik enigszins sceptisch aan de cursus begon. De NHA vraagt namelijk veel minder lesgeld dan andere aanbieders en ik vroeg me af waar dit prijsverschil in kon zitten. U biedt ook begeleiding aan door ervaren docenten, het studiemateriaal is bijzonder professioneel en de cursus praktisch van opzet. Mijn conclusie: de NHA biedt dé optimale prijs/kwaliteits-verhouding. Toen ik onlangs ook nog eens het hoge slagings-percentage vernam was ik helemaal overtuigd. Complimenten!Mijn persoonlijke docent, meneer Woutersen, beantwoordt de vragen die ik bij mijn huiswerk aan hem stel altijd heel duidelijk. Je kunt merken dat hij veel ervaring heeft in het begeleiden van cursisten. Samenvattend ben ik heel tevreden over de cursus. Ook mijn algemene vaardigheden met de PC zijn er enorm mee verbeterd. Profiteert mijn werkgever ook nog eens even van mee.

"Ga naar cursus Hoger Management