ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Evenementen Organisator

  • Maak van uw hobby uw werk.
  • Tips en trucs van specialisten.
  • Uw eigen privé vakdocent.
  • Direct contact met studiegenoten.
  • Studeer in uw eigen tempo.

Event Management

Vindt u het leuk om feestjes of evenementen te organiseren? Vindt u het leuk om met ideeën voor een origineel event te komen? Heeft u oog voor detail? Ja? Word dan evenementen organisator! Mensen vinden het vaak fantastisch om een feestje te geven maar zijn zelf te druk om zich met de organisatie bezig te houden. Wie schakelen ze dan in? Een evenementenbureau. Met deze cursus Evenementen Organisator heeft u straks alle kennis in huis om in het event management aan de slag te gaan.

U zult een mooie carrière tegemoet gaan. Er vinden evenementen in de thuissfeer zoals bruiloften, surprise party's, kinderfeestjes en verjaardagsfeestjes, alsook veel commerciële evenementen plaats. Denk bijvoorbeeld aan productintroducties bij bedrijven, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, buurtfeesten, openingen etc. Verder kunt u ook denken aan politieke evenementen en liefdadigheidsevenementen. Kortom, er worden meer evenementen georganiseerd dan u zich kunt voorstellen. Dit betekent enorme kansen voor een goed opgeleide evenementen organisator!

Wat een fantastisch leven! U zult misschien beroemde mensen gaan ontmoeten (als zij gaan optreden op feestjes of aanwezig zijn bij openingen). U ziet de opwinding bij mensen die gaan trouwen. U geniet van de meest fantastische feesten op geweldige locaties, die u zelf heeft georganiseerd! Kortom, een evenementen organisator heeft een zeer boeiend beroep!

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek "in 10 stappen naar uw eigen zaak!"

PROGRAMMA

Bij event management komt veel kijken, in deze cursus leert u daarom onder andere:
• Organisatie.
• De wensen van de klant.
• Het kiezen van een geschikte locatie.
• Basiskennis catering.
• Decoratie.
• Muziek en entertainment.
• Het organiseren van bedrijfsevenementen.
• Het organiseren van feesten (voor volwassenen, kinderen etc.).
• Het organiseren van bruiloften.
• Het schrijven van evenementenplannen.
• Het opstellen van contracten.

De cursus Evenementen Organisator is zorgvuldig samengesteld en leert u hoe u een professionele evenementen organisator wordt. Het lesmateriaal is zeer gestructureerd opgesteld zodat u alle informatie later ook gemakkelijk kunt terugvinden. Alles is in begrijpelijke taal geschreven en ontwikkeld door echte specialisten. U ziet het: in deze fantastische cursus komt alle kennis aan bod die u nodig heeft om het perfecte evenement te organiseren!

Eigen zaak starten? Volg dan aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!

Wanneer u tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kunt u zelfstandig aan de slag als evenementen organisator! U kunt met dit officiële vestigingsgetuigschrift uw eigen zaak starten en eigen baas worden. Dat wilt u toch ook! Uw droombeeld van een eigen zaak kan nu werkelijkheid worden!

DIPLOMA

U kunt het NHA instituutsdiploma Evenementen Organisator aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger). Kosten: 19 euro.

Wanneer u ook de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kunt u na afloop het examen Bedrijfsbeheer afleggen bij de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. Het examen wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door het Vlaamse Gewest. Wanneer u het examen succesvol heeft afgelegd, krijgt u een getuigschrift waarmee u de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) kan aanvragen.

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo

U ontvangt de complete cursus Evenementen Organisator in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in twee zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Evenementen Organisator volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur

Cursus Evenementen Organisator:
6 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Cursus Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer:
12 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Liever sneller of langzamer? U bepaalt uw eigen tempo.

Studietijd

Per week moet u rekenen op 4 uur.

Leerboeken

Voor de cursus Evenementen Organisator heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Vooropleiding


Voor de cursus Evenementen Organisator heeft geen speciale vooropleiding nodig.

Cursusringmap

Bij de lessen ontvangt u fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

DOCENT & COACH

Persoonlijke begeleiding via internet door onze docent

Met de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding

Mevr. P. Janssens.

Uniek bij de NHA: Uw persoonlijke ondernemerscoach!

Als u de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opstarten van uw zaak, kunt u bij onze gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt uw cursus zo uniek. Aan deze coach kunt u vragen stellen die betrekking hebben op het opstarten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering van uw bedrijf, het leggen van contacten met bevoegde instanties, het opzetten van een administratie en het invullen van de benodigde documenten. Maar ook met vragen over de marketing van uw bedrijf kunt u bij de ondernemerscoach terecht.

Onze ondernemerscoaches zijn mensen met ruime ervaring in het bedrijfsleven. Bovendien zijn ze uitgebreid geschoold in thema's zoals bedrijfskunde, boekhouden en management. Het begeleiden van startende ondernemers is hun specialiteit. U staat er dus nooit alleen voor!

 

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Evenementen Organisator €399
of 6 x €66.50
n.v.t. n.v.t.
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer €499
of 12 x €41.60
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Eigen zaak starten? Volg dan aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!
Wanneer u tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kunt u zelfstandig aan de slag als evenementen-organisator! U kunt met dit officiële vestigingsgetuigschrift uw eigen zaak starten en eigen baas worden. Dat wilt u toch ook! Uw droombeeld van een eigen zaak kan nu werkelijkheid worden!