ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Administratief bediende

Administratief Bediende

  • Een afwisselende job op kantoor!
  • Studeer in jouw eigen tempo.
  • Persoonlijke begeleiding van vakdocent.
  • Direct contact met studiegenoten.
  • Zeer duidelijke en complete cursus.

Opleiding Administratief Bediende

Secretariaatsvaardigheden leren? Volg de opleiding Administratief Bediende.

Van zakelijke communicatie tot het organiseren van vergaderingen, zakenreizen en evenementen: in de opleiding Administratief Bediende leer je alle vaardigheden om administratieve taken binnen een kantooromgeving uit te voeren.

Communicatie is cruciaal in het dagelijks werk van een Administratief Bediende. Opleiding is slechts het begin. Na het afronden van de opleiding Administratief Bediende ben je in staat op een professionele manier binnenkomende telefoons, brieven, e-mails en klachten af te handelen. Ook hiervoor geldt: start met een goede basis en leer in de praktijk de nuances van het administratieve vak.

Werken als Administratief Bediende? Opleiding is de meest logische stap. Waarom? Naast klassieke taken, zoals klasseren en brieven opstellen, komen in de cursus Administratief Bediende ook uitvoerende secretariaatstaken aan bod. Denk daarbij aan boekhouding, recht en economie. Met een brede basis ben je al snel de administratieve duizendpoot waar een organisatie op kan bouwen.

Representatie
De naam van deze cursus dekt slechts gedeeltelijk de inhoud. Tijdens de opleiding Administratief Bediende leer je meer dan alleen (kantoor)administratie. Zo is er uitgebreid aandacht voor het representatieve aspect van de functie administratief medewerker: leidinggevenden rekenen op kennis, kunde en daadkracht en vertrouwen erop dat de administratief bediende een grote bijdrage levert aan het positieve imago van het bedrijf.

Na het afronden van de cursus Administratief Bediende ben je een gedreven administratief bediende waar bedrijven en organisaties graag een beroep op willen doen.

Ben je geïnteresseerd in een diploma kantooradministratie?
Neem dan eerst even contact op met onze studieadviseurs. Je kan hen telefonisch bereiken op het nummer 03-257 51 91 of via e-mail: info@nha.be.

Studieprogramma Administratief Bediende

De Administratief Bediende opleiding van NHA is onderverdeeld in:

  • Module kantoortechnieken - Leer de praktische vaardigheden van een secretariaatsmedewerker / administratief medewerker. Denk aan agendabeheer, vergaderingen, postbehandeling, telecommunicatie, e-mail en klasseren.
  • Module zakelijke correspondentie - Stel correct zakelijke brieven op, communiceer in helder en correct Nederlands en nog veel meer.
  • Module toegepaste economie - Leer de noodzakelijke basisvaardigheden van een onderneming en alles wat komt kijken bij toegepaste economie in de context van Administratief Bediende.
  • Module boekhouden - Begrijp basisboekhouden als beleidsinstrument van beginbalans tot de inventaris. Ook alle courante commerciële verrichtingen komen aan bod.
  • Module recht - Van burgerlijk recht tot handelsrecht, sociaal recht en fiscaal recht.

Volg de opleiding Administratief Bediende

Ben je geïnteresseerd in administratieve taken uitvoeren en wil je excelleren op administratief gebied? Volg de opleiding Administratief Bediende en zet de eerste stap richting een succesvolle carrière als administratief medewerker.

Diploma Administratief Bediende

Je kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Administratief Bediende.

Een Getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEER JE

Studeer thuis in uw eigen tempo
Je ontvangt de complete opleiding Administratief Bediende in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in vier zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is jouw steun en toeverlaat die je optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding
Lewalski
Loriaux
Eulaers
Demets

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de Administratief Bediende opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur.

Studietijd
Per les moet je rekenen op 3 à 4 uur.

Vooropleiding
Voor de opleiding Administratief Bediende heb je geen speciale vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor de cursus Administratief Bediende heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houd je overzicht en bespaar je geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als jouw werkgever voor je betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.


Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

Lesgeld

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Administratief Bediende €399
of 12 x €33.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.