ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Wordt boekhouder met cursus boekhouden

Boekhouden Basiskennis

  • Leer op een vlotte manier boekhouden.
  • Zeer duidelijke en complete cursus.
  • Persoonlijke begeleiding via internet.
  • Direct contact met studiegenoten.
  • Studeer in uw eigen tempo.

Cursus Boekhouden


Een cursus die u op een vlotte manier leert boekhouden. De cursus Boekhouden Basiskennis is bedoeld voor een zeer grote groep mensen. Mensen die met cijfers te maken hebben, of dat graag willen en geen boekhoudkundige achtergrond hebben, zouden moeten overwegen of de cursus boekhouden voor hen misschien een uitkomst is.

De omgang met (boekhoudkundige) cijfers is voor een bedrijf erg belangrijk. Uitgaven en inkomsten moeten in de boekhouding worden verwerkt en winst of verlies moet worden bepaald. Met andere woorden: u leert een balans en een verlies- en winstrekening "lezen". Belangrijk voor mensen op sleutelposities: filiaalchefs, penningmeesters, magazijnchefs en commercieel, technisch of algemeen geschoolde mensen zonder boekhoudkundige achtergrond. Maar ook voor mensen die hun eigen administratie bij willen houden biedt de cursus boekhouden uitkomst.

PROGRAMMA

Cursus Boekhouden Basiskennis (BKB)

De volgende onderwerpen zijn onder andere opgenomen:

- inventaris
- balans
- dagboeken
- journaal
- grootboek
- kolommenbalans
- mutatielijsten
- administratie van duurzame produktiemiddelen
- enzovoort.

Een greep uit tal van onderwerpen die u de basiskennis van een boekhouder bijbrengen. Kennis waar u veel mee kunt doen, dat blijkt als u ermee bezig bent.

NHA ontwikkelde een zeer duidelijke en daarmee een van de beste cursussen Boekhouden Basiskennis van België.

 

DIPLOMA

Diploma Boekhouden Basiskennis (BKB)
U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Boekhouden Basiskennis (BKB).

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus ineens thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in twee zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de thuisstudie Boekhouden Basiskennis perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding
Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-cursussen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding
Dhr. M. Van den Brant

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Boekhouden Basiskennis volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
5 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur.

Studietijd
Per week moet u rekenen op 4 uur.

Vooropleiding
Voor de cursus Boekhouden Basiskennis (BKB) is geen speciale vooropleiding vereist.

Leerboeken
Voor de cursus Boekhouden Basiskennis (BKB) heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.


Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Boekhouden Basiskennis €149
of 5 x €29.80
€129
of 5 x €25.80

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.