ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Tablet Actie


Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*


Specificaties tablet:
  • Tablet met XL 9 inch multitouch capacitief touchscreen.
  • Google Android 5.1 besturingssysteem.
  • Alwinner A33 Quad core processor.
  • 1 GB RAM, Flash storage 8 GB.
  • WIFI-modem: 802.11 voor draadloos internet.
  • Microfoon, camera, stroomadapter, oordopjes.
  • PU leather case.
  • Nederlandstalige handleiding.

 
*Maximaal 1 Tablet per cursist.

     

15 dagen proberenAlle cursussen 15 dagen gratis proberen

Bij alle cursussen bieden wij u de mogelijkheid om de cursus gratis 15 dagen op proef te ontvangen. U kunt dan gewoon met de cursus aan de slag gaan. Bevalt de cursus, dan gaat u gewoon verder. Bevalt hij niet, dan mag u het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend retour sturen.

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen vijftien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst. U dient
het pakket in dat geval aangetekend en onbeschadigd retour te sturen.


retour Lesgeld terug als u niet slaagt!
Onze cursisten scoren zeer goed op de examens! Hierdoor kunnen wij onze cursisten deze unieke garantie bieden. De garantie geldt voor ALLE cursussen met examens en studiebegeleiding. U heeft al uw huiswerk maandelijks ingestuurd en bent na de startdatum aantoonbaar voor één examen twee keer zonder te slagen opgegaan. In dat geval krijgt u het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor dat betreffende examen, retour betaald. U dient wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben.


Deze garantie geldt tot 3 jaar na inschrijfdatum.

 

Studeer waar en wanneer u wilt!

Met een cursus van NHA studeert u waar en wanneer u dat het beste uit komt. Thuis op de bank, in de trein of tram of onderweg naar uw werk, of zelfs op uw wintersportvakantie - mocht u dat willen. Bij NHA kunt u met iedere cursus starten wanneer u wilt. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Ook dat is het gemak van studeren bij NHA.