ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 125 klanten

Kwaliteitskeurmerken

Erkend door de Vlaamse overheid
NHA biedt haar cursisten extra zekerheid omdat ze erkend is als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid voor subsidie middels de KMO-portefeuille (voor werkgevers en zelfstandigen).

Dit betekent dat NHA u alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures kan voorleggen om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen. U bent hierdoor altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit, een vakkundig advies, een goede begeleiding en een optimale service. Bovendien is NHA afdeling onderwijs ISO 9001 gecertificeerd.
Meer info over de KMO-portefeuille vindt u hier.

Instituuts-diploma's
NHA leidt op voor veelgevraagde instituuts-diploma's. Hierdoor bent u verzekerd van een waardevol diploma, wanneer u de cursus succesvol hebt afgerond.

ISO 9001 gecertificeerd
Het kwaliteitsmanagementsysteem van NHA afdeling onderwijs is ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat een NHA-studie altijd actueel is, u uitstekend wordt begeleid en dat de examens afgestemd zijn op de laatste eisen. Een ijzersterke kwaliteitsgarantie!

80 jaar ervaring
In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten met succes en plezier de gedegen cursussen van NHA. Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij een onderwijsmethode kunnen ontwikkelen die prettig te volgen is en die garant staat voor perfecte resultaten.

Onafhankelijk onderzoek wijst uit: cursisten zéér tevreden over NHA
Onafhankelijk onderzoek onder onze cursisten wijst uit dat men bijzonder tevreden is over de cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de gunstige prijsstelling. Het hoge rapportcijfer 8 spreekt boekdelen.
Bron: onderzoek uitgevoerd door Newcom Research en Consultancy.

Hoge slagingspercentages
Jaarlijks kiezen 10.000-den mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen van NHA. Met slagingspercentages die liggen tussen de 80% en 90% bewijst NHA dat haar onderwijsmethode bijzonder succesvol is.

Examen-garantie!
NHA staat bekend om haar cursussen van zeer hoge kwaliteit, met studie-begeleiding van deskundige en ervaren leraren. Mocht u onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan wordt u door NHA gratis opgeleid voor het volgende examen. U mag opnieuw uw huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van uw leraar bij het beantwoorden van al uw vragen (geldt natuurlijk niet voor zelfstudie-cursussen). Voor deze extra service bent u geen extra kosten verschuldigd. U betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven.

Niet geslaagd? Lesgeld terug!
Onze slagingspercentages behoren tot de hoogste in België. Hierdoor kunnen wij onze cursisten deze unieke garantie bieden. De garantie geldt voor cursussen met examens en studiebegeleiding. Heeft u al uw huiswerk maandelijks ingestuurd en bent u na de startdatum aantoonbaar voor één examen twee keer zonder te slagen opgeweest? In dat geval krijgt u het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor dat betreffende examen, retour betaald. U dient wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot 3 jaar na inschrijfdatum.