ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 96 klanten

10 voordelen van NHA

Kiezen voor NHA betekent profiteren van de volgende voordelen:

1. Flexibel studeren in uw eigen tempo.... 
....voor een waardevol diploma!
Liever sneller of langzamer leren? Voor elke cursus bepaalt u altijd uw eigen tempo. Uw persoonlijke docent kijkt uw ingezonden opdrachten na en beantwoordt uw vragen, zodat u snel vorderingen kunt maken.

2. Erkend door de Vlaamse overheid.
NHA is erkend door de Vlaamse Overheid (voor subsidiëring middens de kmo-portefeuille). U bent hierdoor verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding door gediplomeerde docenten en een optimale service.

3.  Profiteer van 80 jaar ervaring in onderwijs
In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten met succes en plezier de gedegen cursussen en opleidingen van de NHA. Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij een onderwijsmethode kunnen ontwikkelen die prettig te volgen is en die garant staat voor perfecte resultaten.


4. Tot 40% voordeliger met de KMO-portefeuille als uw werkgever uw lesgeld betaalt.

Omdat NHA erkend is, betaalt de overheid in veel gevallen een gedeelte van het lesgeld voor uw werkgever. Klik hier voor meer info.

5. ISO 9001 gecertificeerd.
Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van NHA ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat heeft betrekking op; het ontwikkelen en actualiseren van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten. Een ijzersterke kwaliteitsgarantie!

6. Hoge slagingspercentages.
Jaarlijks kiezen 10.000-den mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen en opleidingen van NHA. Met slagingspercentages die liggen tussen de 80% en 90% bewijst NHA dat haar onderwijsmethode bijzonder succesvol is. Het is echt niet moeilijk en u zult zien dat u het ook kunt.

7. U staat er niet alleen voor!
U kunt rekenen op een goede begeleiding bij NHA.
Dit dankzij de inzet van onze:
Studieadviseurs: Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij onze studieadviseurs.
Docenten: Uw eigen docent beoordeelt uw huiswerk en beantwoordt  uw vragen.
Medestudenten: Via onze digitale leeromgeving legt u contact met medestudenten.
 
8. Starten kan op elke dag van het jaar!
U kunt met iedere cursus starten wanneer u wilt.
Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Dit geldt dus óók voor de ASO en BSO cursussen. Vandaag inschrijven betekent starten binnen enkele dagen!

9. U mag 5 jaar lang huiswerk insturen zonder extra kosten!
Bij NHA mag iedereen in z'n eigen tempo studeren. Dus niet slechts één keer uw studietijd verlengen, maar keihard 5 jaar lang recht op de begeleiding van uw eigen leraar. Mocht u bijvoorbeeld een jaar naar het buitenland willen en geen tijd hebben voor uw studie, dan is dat geen probleem. U pakt de studie gewoon weer op waar u gebleven was.

10. Studeer via onze digitale leeromgeving: Studentenplaza
NHA heeft een modern Studentenplaza ontwikkeld.
Studeren via dit plaza biedt u tal van extra mogelijkheden:
- Contact met onze studieadviseurs.
- Contact met uw persoonlijke docenten.
- Contact met uw medestudenten.
- Examen- en huiswerkresultaten in een oogopslag.
- Mediatheek en downloads.

De nieuwe, digitale leeromgeving Studentenplaza zorgt voor een optimale communicatie en overzichtelijke registratie van uw cursus bij NHA.