ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Studeren bij NHA

Altijd uw eigen studietempo
Een cursus van NHA is bijzonder efficiënt. Geen tijd kwijt met reizen en comfortabel thuis leren wanneer het u uitkomt. Uw persoonlijke leraar past zich volledig aan uw tempo aan.
Per post of internet kunt u hem raadplegen. Samen werken jullie naar het waardevolle diploma toe.

Goed te combineren met een baan
Alle cursussen zijn perfect te combineren met een baan en met een hobby. Slechts enkele uurtjes studie per week brengen uw carrière al snel in een stroomversnelling.


Hoge slagingspercentages
Jaarlijks kiezen 10.000-den mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen van NHA. Met slagingspercentages die liggen tussen de 80% en 90% bewijst NHA dat haar onderwijsmethode bijzonder succesvol is. Het is echt niet moeilijk en u zult zien dat u het ook kunt.

Studiebegeleiding via internet (digitale leeromgeving) 
of per post

Na inschrijving krijgt u de schriftelijke lesstof via de post 14 dagen op proef toegestuurd. De huiswerkopgaven aan het eind van iedere les kunt u, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips en aanwijzingen. Hij is uw steun en toeverlaat en zal u goed begeleiden. Alle NHA-docenten zijn volledig bevoegd en hebben een jarenlange praktijkervaring

U mag tot 5 jaar lang huiswerk insturen
Bij NHA mag iedereen in z'n eigen tempo studeren.
Dus niet één keer uw studietijd verlengen, maar keihard 5 jaar lang recht op de begeleiding van uw eigen leraar. Mocht u bijvoorbeeld een jaar naar het buitenland willen en geen tijd hebben voor uw studie, dan is dat geen probleem. U pakt de studie gewoon weer op waar u gebleven was.

Starten kan iedere dag van het jaar
U kunt met iedere cursus starten wanneer u wilt. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Vandaag inschrijven betekent starten binnen enkele dagen!

Waarom NHA zoveel voordeliger is dan andere opleiders
Doelstelling van NHA is: onderwijs voor iedereen betaalbaar te maken! Het belang van onze cursisten staat bij ons altijd voorop. Hierdoor kunnen wij onze cursussen aanzienlijk voordeliger aanbieden dan andere opleiders. Resultaat: hoge kwaliteit tegen lage lesgelden.

Onze complete lesstof sluit naadloos aan op de eindtermen die gelden voor de examens. Al onze docenten zijn onderwijsbevoegd en zijn specialisten binnen hun vakgebied.

Kwaliteitsgarantie!
Onafhankelijk onderzoek onder studenten van NHA heeft uitgewezen dat men zéér tevreden is over onze cursussen, de begeleiding, de service en de prijsstelling. Het hoge rapportcijfer 8 spreekt boekdelen. Bron: Newcom Research & Consultancy.

ISO 9001: Een ijzersterke kwaliteitsgarantie.
Het kwaliteitsmanagementsysteem van NHA is ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat een NHA-studie altijd actueel is, u uitstekend wordt begeleid en dat de examens afgestemd zijn op de laatste eisen. Een ijzersterke kwaliteitsgarantie! 

Complete studiepakketten
U hoeft niets na te bestellen of naar de winkel te gaan. Alles wat bij de cursus hoort, krijgt u automatisch thuisgezonden door
NHA. Ook de fraaie opbergmappen voor lessen, eventuele boeken en cd's zijn bij het lesgeld inbegrepen. En alles blijft uw eigendom.

Proefexamens
Om goed voorbereid op het examen te komen hebben we in de meeste cursussen proefexamens verwerkt. U kunt hiermee toetsen of u klaar bent voor het afleggen van het examen.

Examengarantie!
Mocht u onverhoopt niet slagen voor het eerste examen,
dan wordt u door NHA gratis opgeleid voor het volgende examen.
U mag opnieuw uw huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van uw leraar bij het beantwoorden van al uw vragen (geldt natuurlijk niet voor cursussen zonder hulp). Voor deze extra service bent u geen extra kosten verschuldigd. U betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven.

NHA instituutsdiploma's en overheids erkende diploma's
NHA leidt op voor veelgevraagde instituutsdiploma's en voor de examens voor de erkende diploma's van de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap. Hierdoor bent u verzekerd van een waardevol diploma, wanneer u de cursus succesvol hebt afgerond.

Niet geslaagd, lesgeld terug!
Onze slagingspercentages behoren tot de hoogste in de Benelux. Hierdoor kunnen wij onze cursisten deze unieke garantie bieden. De garantie geldt voor cursussen met examens en studiebegeleiding. Heeft u al uw huiswerk maandelijks ingestuurd en bent u na de startdatum aantoonbaar voor één examen twee keer zonder te slagen opgeweest? In dat geval krijgt u het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor dat betreffende examen, retour betaald. U dient wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot 3 jaar na inschrijfdatum.

Betaalt uw werkgever mee?
Aarzel niet om uw werkgever te vragen om u bij de studie financieel te steunen. Uw werkgever heeft namelijk niet alleen profijt van de studie die u volgt. Hij kan bovendien 30% of 40% subsidie ontvangen van de Vlaamse overheid. Dit door aanspraak te maken op de KMO-portefeuille.
U ontplooit uzelf en gaat talenten beter benutten. Ook doet u alles in uw eigen tijd en verliest u geen kostbare werktijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met uw chef of de personeelsfunctionaris.

Waarom kiezen voor NHA?
NHA bestaat al 80 jaar en leidt op voor veelgevraagde diploma's. Onafhankelijk onderzoek door Newcom research & Consultancy heeft onlangs uitgewezen dat onze studenten bovengemiddeld tevreden zijn over de kwaliteit van onze cursussen, de service en de begeleiding. En dankzij onze hoge slagingspercentages kunnen wij onze unieke niet geslaagd, lesgeld terug garantie geven. U studeert bij NHA dus met een waardevol diploma als eindresultaat, voor zeer laag lesgeld!

Bij veel cursussen bieden wij de keuze tussen "zelfstudie" én "met hulp" aan.
Met hulp wil zeggen dat u de mogelijkheid heeft om huiswerk ter controle in te sturen naar uw eigen leraar. Ook kunt u altijd vragen aan uw leraar stellen. Hij/zij is uw steun en toeverlaat. Zo komt u nooit vast te zitten en is de kans op een succesvolle afronding van uw cursus extra groot. Tevens heeft u dan examen-garantie!
Zelfstudie betekent dat u zelfstandig aan de slag gaat met het duidelijke en complete studiemateriaal.

Kijk ook eens bij:

10 voordelen van NHA

Kwaliteitskeurmerken

NHA Bedrijfsfilm