ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 125 klanten

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen:

Waarom kiezen voor NHA?
NHA bestaat al 80 jaar en leidt op voor diploma's en getuigschriften. Onafhankelijk onderzoek door onderzoeksbureau Newcom heeft onlangs uitgewezen dat onze studenten bovengemiddeld tevreden zijn over de kwaliteit van onze cursussen, de service en de begeleiding. En dankzij onze hoge slagingspercentages kunnen wij onze unieke niet geslaagd, lesgeld terug garantie geven. U studeert bij NHA dus met een diploma als eindresultaat, voor extra laag lesgeld!

Waarom is NHA zoveel voordeliger dan andere opleiders?
Doelstelling van NHA is: onderwijs voor iedereen betaalbaar te maken! Het belang van onze cursisten staat bij ons altijd voorop. Hierdoor kunnen wij onze opleidingen aanzienlijk voordeliger aanbieden dan andere opleiders. Resultaat: hoge kwaliteit tegen lage lesgelden.
Onze complete lesstof sluit goed aan op de eindtermen die gelden voor de examens. Al onze docenten zijn onderwijsbevoegd en zijn specialisten binnen hun vakgebied.

Is NHA erkend?
NHA biedt haar cursisten extra zekerheid omdat ze erkend is als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid voor de KMO-portefeuille. Dit betekent dat NHA u alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures kan voorleggen om een kwaliteitsvolle cursus te garanderen. U bent hierdoor altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding en een optimale service. Bovendien is NHA afdeling onderwijs ISO 9001 gecertificeerd.

Waar vind ik de algemene cursusvoorwaarden?
Deze worden getoond in het inschrijfformulier, maar kunt u ook vinden via deze link: cursusvoorwaarden.

Is de cursus niet te moeilijk voor mij?
Onze cursussen zijn prima te volgen. Ook indien u weinig ervaring heeft met studeren of al een tijd niet meer gestudeerd heeft. De studiestof is helder geschreven en voorzien van duidelijke illustraties. Voor de meeste cursussen geldt dan ook geen vooropleidingseis. En als u tegen een probleem aanloopt, is uw docent er om u verder te helpen.

Waarom van huis uit studeren?
Het grote voordeel van studeren bij NHA is dat u thuis, in uw eigen omgeving én uw eigen tempo aan de slag kunt. U hoeft niet naar een bepaalde locatie om uw lessen te volgen. U kunt zelf bepalen hoelang u over uw cursus doet en hoeveel tijd per week aan uw studie besteedt. NHA-cursussen zijn prima met een baan of naast andere werkzaamheden te combineren.

Hoe ontvang ik een getuigschrift aan het einde van de cursus?
Na afloop van een cursus kunt u een NHA-Getuigschrift ontvangen(als u b.v. geen examen wilt doen). Dit getuigschrift kunt u schriftelijk aanvragen. U ontvangt het getuigschrift indien u de cursus heeft gevolgd, van alle lessen het huiswerk of de werkopdrachten ter correctie naar uw docent heeft ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer behaalde (5,5 of hoger). De totale kosten voor dit getuigschrift bedragen €19. Dit getuigschrift kunt u schriftelijk of via het studentenplaza bij ons aanvragen, nadat u de cursus hebt afgerond.

Is examen doen verplicht?
Het afleggen van een examen is nooit verplicht.

Is het insturen van huiswerk verplicht?
U kunt bij veel cursussen kiezen uit "zelfstudie" of  "met hulp". Indien u kiest voor een cursus-met-hulp heeft u de mogelijkheid huiswerk in te sturen en/of vragen te stellen aan uw persoonlijke leraar. Zo komt u nooit vast te zitten! U beslist echter zelf of, en zo ja wanneer u gebruik wilt maken van deze dienst. U heeft gedurende een periode van vijf jaar (!) de mogelijkheid huiswerk in te sturen.

Wat is het verschil tussen "zelfstudie" en "met hulp"?
Bij veel NHA-cursussen bieden wij u de keuze tussen "zelfstudie" én  "met hulp" aan.
Met hulp wil zeggen dat u de mogelijkheid heeft om huiswerk ter controle in te sturen naar uw eigen leraar. Ook kunt u altijd vragen aan uw leraar stellen. Hij/zij is uw steun en toeverlaat. Zo komt u nooit vast te zitten en is de kans op een succesvolle afronding van uw cursus extra groot. Tevens heeft u dan examengarantie!
Zelfstudie betekent dat u zelfstandig aan de slag gaat met het duidelijke en complete studiemateriaal.

Voor andere vragen, die niet in deze lijst voorkomen, kunt u altijd contact met ons opnemen.