ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 96 klanten

Erkende Diploma's

Erkende Diploma's

Een cursus van NHA volgt u thuis in uw eigen tempo. U kunt via onze digitale leeromgeving huistaken insturen naar onze docent. Zo wordt u gedurende uw studieperiode begeleid.
U kunt een cursus volgen als hobby, om uw algemene kennis te vergroten of om een beroep te gaan uitoefenen.
U kunt een cursus afsluiten met een examen. Liever geen examen afleggen? Dan kunt u een NHA getuigschrift behalen.

Onlangs hebben we weer nieuwe cursussen ontwikkeld, die opleiden voor de officiƫle examens van de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap:


Nadat u alle examens met succes heeft afgelegd, van de door u gekozen richting, ontvangt u van de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap het officieel erkend diploma secundair onderwijs.

Verder blijft natuurlijk onze cursus Bedrijfsbeheer ook een echte aanrader. Na het voltooien van deze cursus kunt u zich inschrijven voor het examen van de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen om het officieel erkend getuigschrift Bedrijfsbeheer te behalen. Dit is verplicht te behalen als u een eigen zaak wenst op te starten.

Tevens bieden wij ook de cursus VCA basisveiligheid aan. Bij Training Solutions kunt u examen afleggen voor het officieel erkende diploma Basisveiligheid. Hiermee toont u aan over de juiste kennis te beschikken op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Daarnaast kunt u ook na het volgen van de cursus Pedicure / voetverzorger of de cursus Schoonheidsspecialiste Vestigingsattest examen afleggen bij Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. De examens worden meerdere keren per jaar georganiseerd door het Vlaamse Gewest. Als u slaagt, bent u in het bezit van het erkend vestigingsattest voetverzorger of erkend vestigingsattest Schoonheidsspecialiste. U kunt met dit attest ook aan het werk in een schoonheidsinstituut, ziekenhuis, zorginstelling of bij een podotherapeut of kinesist.

Cosmetisch Masseur is de nieuwste cursus in ons aanbod waar u ook een erkend vestigingsattest voor kunt behalen. De inhoud van de cursus is afgestemd op de vakfiche van de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. De examens worden meerdere keren per jaar georganiseerd door het Vlaamse Gewest. Na het behalen van dit attest bezit u alle vakkennis zodat u het beroep van masseur kunt uitoefenen. Indien u ook het diploma Bedrijfsbeheer in uw bezit heeft, kunt u zelfs uw eigen praktijk beginnen.