ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 125 klanten


De voordeligste Bedrijfsopleidingen voor werkend België!


NHA Bedrijfsopleidingen

NHA verzorgt niet alleen opleidingen voor particulieren. Ook bedrijven, instellingen, overheden en reïntegratie-bedrijven maken veelvuldig gebruik van onze expertise en jarenlange onderwijservaring.

NHA is erkend door de Vlaamse overheid voor de kmo-portefeuille
Wanneer u een werknemer aanmeldt voor een beroepsgerichte cursus of een taalcursus bij NHA, dan hoeft u slechts 30% of 40% van het lesgeld te betalen. Het andere deel betaalt de overheid voor u. Lees hier alles over de kmo-portefeuille.

Bedrijfsopleidingen op maat
Wij kunnen een bedrijfsopleiding naar uw specifieke wensen samenstellen. Onze cursussen bestaan uit allemaal verschillende modules. Door de voor u van belang zijnde modules te koppelen kunnen we samen het ideale opleidingstraject voor uw medewerkers samenstellen. Kiezen voor een standaard bedrijfsopleiding kan natuurlijk ook.

Advies op maat
Voor een gericht advies kunt u tijdens werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur telefonisch contact opnemen met onze medewerkers onder nummer 03/2575191. Mailen kan ook middels onderstaand formulier. U kunt rekenen op een maatadvies voor uw medewerker(s)

Voordelen van een NHA-studie voor bedrijven:

1. Studeren bij NHA hoeft nooit ten koste te gaan van de arbeidstijd. Uw medewerkers studeren thuis in hun eigen tijd. Met begeleiding door een ervaren docent via post of internet en helemaal in hun eigen tempo. Alles wordt perfect geregeld van inschrijving of opleidingsplan tot en met het examen.

2. NHA is erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid voor de KMO-portefeuille en staat al 80 jaar garant voor kwaliteitsonderwijs. Een recent gehouden onafhankelijk onderzoek wees bovendien uit dat studenten zéér tevreden zijn over NHA.

3. Het kwaliteitsmanagementsysteem van NHA afdeling onderwijs is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat heeft betrekking op; het ontwikkelen en actualiseren van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten. Een ijzersterke kwaliteitsgarantie!

4. NHA garandeert de voordeligste lesgelden van België. Een garantie die bevestigt dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

5. Alle studiematerialen worden rechtstreeks naar de cursist(en) verzonden. De factuur gaat desgewenst rechtstreeks naar het bedrijf toe.

6. U krijgt een extra gemotiveerde medewerker die zijn nieuw opgedane kennis voor u in de praktijk kan brengen.

7. U kunt een zeer gewaardeerde extra arbeidsvoorwaarde aanbieden.

Voordelen van een NHA-studie voor werknemers:

1. De werknemer kan in zijn eigen tempo studeren voor een veelgevraagd diploma.
2. U geeft uw werknemer ontplooiingsmogelijkheden.
3. Door kennisvergroting hebben uw werknemers meer plezier in hun werk.
4. Uw werknemer krijgt meer kans op een promotie.

Extra korting bij inschrijving meerdere cursisten
Wanneer u meerdere cursisten bij ons aanmeldt komt u in aanmerking voor een aantrekkelijke extra korting op het lesgeld. Bel voor een maatofferte naar 03/2575191 of mail onderstaand formulier naar ons toe.

Hoe meldt u een medewerker aan voor een cursus?
U kunt een medewerker eenvoudig aanmelden via deze site. Op het inschrijfformulier wordt namelijk de mogelijkheid geboden om de cursus naar uw medewerker te laten sturen en de rekening naar uw bedrijf. Wilt u meerdere medewerkers aanmelden en in aanmerking komen voor een extra afnamekorting, bel dan 03/2575191 of mail onderstaand formulier naar ons toe.


Bedrijven contact formulier:

 
 
 
 
 
 
  
  
 
*Verplicht veld